بهگزارش میراثآریا، این رویداد مهم در اقدامی مشترک توسط ادارات کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و بهزیستی و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، جمعی از افراد اثرگذار دارای معلولیت و دوست داران حوزه آشپزی و هنر روز شنبه ۲۶ مهرماه ۱۴۰۴ برگزار شد.
محمد اسماعیل شیخ قرایی، مدیر عامل انجمن فرهنگی، ورزشی و گردشگری معلولان «پارس»، گفت: اهداف ملی این جشنواره به وضوح در استان خراسان جنوبی محقق شده است و از ادارات کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و بهزیستی، حامیان بخش خصوصی به خاطر عزم جدی و هماهنگی موثر برای برگزاری این جشنواره قدردانی میکنم، برگزاری چنین مراسمی واقعاً ستودنی است.
مدیر عامل انجمن فرهنگی، ورزشی و گردشگری معلولان «پارس» افزود: در سفری که به ۱۵ و ۱۶ استان مختلف داشتم، شاهد تعامل سازنده و حمایت گسترده میان دستگاههای مختلف اجرایی و بخش خصوصی بودم ولی نمونه بارز آن در خراسان جنوبی به خوبی مشهود است.
او بیان کرد: نکته قابل توجه حضور شرکتکنندگانی بود که با عشق و انگیزه بالا در این جشنواره حاضر شدند؛ از جمله یک زوج نابینا که عشق را در رفتارشان میشد دید و همچنین عزیزی که با سن ۸۰ سال، با انگیزه و شور فراوان در این رقابت شرکت کرده بود. این نشاندهنده گستردگی و عمق علاقه افراد دارای معلولیت به حوزه فرهنگ، هنر و گردشگری است.
شیخ قرایی تاکید کرد: با توجه به روند برگزاری موفق مرحله استانی در خراسان جنوبی و مشارکت فعال و پرشور شرکتکنندگان، معتقدم این استان میتواند الگویی موفق و الهامبخش برای سایر استانهای کشور در زمینه برگزاری برنامههای توانمندسازی و ترویج گردشگری دسترسپذیر باشد.
مدیرعامل انجمن فرهنگی، ورزشی و گردشگری معلولان «پارس»در خصوص برگزاری مسابقه آشپزی و جشنواره منطقهای «طعم امید ۵» گفت: یکی از اهداف اصلی جشنواره احصای غذاهای بومی و محلی هر استان است تا علاوه بر معرفی توانمندیهای افراد معلول، فرهنگ و خوراک اصیل ایرانی به بهترین شکل حفظ و ترویج شود.
او افزود: انجمن فرهنگی، ورزشی و گردشگری معلولان پارس با همکاری کنسرسیوم گردشگری خوراک و حمایت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، مسابقه و جشنواره منطقهای «طعم امید ۵» را با شعار «طعم گردشگری با افراد تأثیرگذار دارای معلولیت» برگزار می کند و این رویداد مهم با هدف توانمندسازی و نمایش تواناییهای افراد دارای معلولیت در حوزه گردشگری و فرهنگ خوراک ایرانی طراحی شده، در محور شرق کشور و شامل استانهای سمنان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی و خراسان شمالی برگزار میشود.
شیخ قرای ادامه داد: مرحله استانی جشنواره امروز در خراسان جنوبی، در مجتمع گردشگری بادامشک و رستوران ایوان با حضور پرشور شرکتکنندگان و مسئولان برگزار شد و داوران مسابقه با توجه به معیارهای تخصصی شامل طعم، رنگ و بوی غذا، مهارت در طبخ، آگاهی نسبت به مواد اولیه و فواید غذایی، رعایت اصول بهداشت و تزئین غذا و میز، به ارزیابی آثار پرداختند. به سه نفر برگزیده از هر گروه معلولیتی جوایزی اهدا شد.
او اذعان کرد: سایر مراحل استانی این رویداد در استانهای سمنان، خراسان رضوی و خراسان شمالی برگزار شده و مرحله نهایی نیز اول آبان ماه در خراسان رضوی برگزار خواهد شد.
در این جشنواره و مسابقه افراد دارای معلولیت در ٣ گروه به رقابت پرداختند ودر نهایت مریم بهدانی در معلولیت جسمی، سکینه مهربانیفر در گروه معلولیت کم بینایی ومحدثه یعقوبی در گروه معلولیت سندروم دان موفق به کسب عنوان اول شدند.
انتهای پیام/

نظر شما